Hívj bizalommal, segítünk!  06 20 420 3344 vagy 06 30 122 5422       

Klíma mosó szett + AJÁNDÉK vödör
Klíma mosó szett + AJÁNDÉK vödör
19 900 Ft (15 669 Ft+ÁFA)

Klíma mosó szett + AJÁNDÉK vödör

Klíma mosó szett + AJÁNDÉK vödör

Egyedi összeállításunkban szereplő termékek gondoskodnak klímája hatékony tisztításáról és friss illatáról.

 

1. Klíma mosó zsák 2,5kW 3,5kW, 5,0kW-os klímákhoz (beltéri körméret max 240cm): Ezzel a zsákkal könnyedén és hatékonyan tisztíthatja meg klímáját, minimalizálva a vízszivárgás kockázatát. A zsák speciális kialakítása lehetővé teszi a tisztító folyadék egyenletes elosztását és a lerakódott szennyeződések hatékony eltávolítását.

2. Elvezető gégecső mosózsákhoz: 300 cm hosszú, fehér gégecső, a klíma mosózsákból kijövő víz elvezetésére. Könnyedén csatlakoztatható a mosózsákhoz, így a tisztítás során keletkező víz hatékonyan vezethető el a vödörbe, megkönnyítve ezzel a klíma karbantartását.

3. Klíma, légkondicionáló tisztító spray - Ambro-Sol 400ml: Ez a termék hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és a kellemetlen szagokat, miközben felfrissíti és tisztává teszi a rendszert.

4. Klímatisztító és fertőtlenítő folyadék, Sanifor, pumpás, 750ml: A Sanifor klímatisztító és fertőtlenítő folyadék kifejezetten klímaberendezések elpárologtatójának mélytisztítására és fertőtlenítésére lett kifejlesztve. A technológiának köszönhetően nem csak fertőtlenít, de fizikálisan is eltávolítja a szennyeződéseket.

5. Kézi permetező 1 literes: A kézi permetezővel permetezze le a klímaberendezést tiszta vízzel, hogy eltávolítsa a lerakódott szennyeződéseket és a tisztítószert.

6. Illatosító bubble gum: Az illatosító bubble gum még kellemesebbé teszi otthona légkörét. Friss és édes illata fokozza a klíma által teremtett kényelmet.

7. + AJÁNDÉK vödör, 12 literes: A klíma mosózsákból kivezetett víz gyűjtésére vagy mindennapi használatra. Tartós anyagból készült.

 

Ez a klíma mosó szett ideális választás azok számára, akik szeretnék klímaberendezésüket hatékonyan tisztán és frissen tartani. A mellékelt ajándék vödör (12 literes) pedig még könnyebbé teszi a tisztítási folyamatot.

 

Raktáron

Szállítás: 1-3 munkanap

 

Gyors és Megbízható Szállítás!

Szeretnéd minél hamarabb kézhez kapni rendelésed? Jó hírünk van! Általában a 11:00-ig leadott rendelések már a következő munkanapon kiszállításra kerülnek.

A kép illusztráció.

Raktáron
19 900 Ft (15 669 Ft+ÁFA)
Adatok
Cikkszám:
CODE274418
Tömeg:
2,525 kg/db